RICE WINE VINEGAR & FRUITSは終売となり、RICE WINE NON-ALCOHOLIC SANGRIAに生まれ変わりました。

RICE WINE NON-ALCOHOLIC SANGRIA ができるまで

"Rice wine non-alcoholic sangria"はライスワインビネガーの酵造・熟成からビン詰めまで全て日本の工場で行っています。
本商品はまさに100% made in Japan の商品です。

国産無農薬米のお米から出来たノンアルコールサングリア
「RICE WINE NON-ALCOHOLIC SANGRIA」

お米を、"清流の水をたっぷり吸い上げ、良質な土壌で育った"熊野杉で出来た天然の樽の中でじっくりと熟成させることによって、"コクのあるまろやかな味わい"の、上質でアミノ酸をたっぷり含んだ ライスワインビネガーが出来上がります。
日本の伝統的生産品"お米"から出来たノンアルコールサングリア。今までにない味わい。ぜひお試しください。
RICE WINE NON-ALCOHOLIC SANGRIA is made from "pesticide-free rice" as raw material. How is non-alcohol sangria made from rice?
At first, "Japanese Rice Wine" is made from pesticide-free rice. And then, by using natural fermentation , the sake become non-alcohol "rice wine vinegar."
In this way, the only one quality non-alcoholic sangria "RICE WINE NON-ALCOHOLIC SANGRIA" is made.
(The alcohol-free sangriataste beverage.)